Knal Relaxed
Image default
Anders

Doppers bedrukken als relatiegeschenk: Een duurzaam en praktisch cadeau

Doppers bedrukken als relatiegeschenk: Een duurzaam en praktisch cadeau

Als je op zoek bent naar een duurzaam en praktisch relatiegeschenk, overweeg dan om Doppers te bedrukken met jouw bedrijfslogo. Doppers zijn herbruikbare waterflessen die gemaakt zijn van duurzaam materiaal en zijn ontworpen om het gebruik van plastic flessen te verminderen. Door Doppers te bedrukken met jouw bedrijfslogo, geef je niet alleen een nuttig cadeau, maar ook een cadeau dat bijdraagt aan een beter milieu.

Waarom kiezen voor bedrukte Doppers?

Bedrukte Doppers zijn een geweldig relatiegeschenk om verschillende redenen:

 1. Duurzaamheid: Doppers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ontworpen om hergebruikt te worden. Door Doppers te bedrukken en uit te delen, laat je zien dat jouw bedrijf begaan is met het milieu en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

 2. Praktisch: Doppers zijn praktisch en handig in gebruik. Ze zijn ideaal om mee te nemen naar het werk, tijdens het sporten of tijdens andere activiteiten. Door Doppers te bedrukken met jouw bedrijfslogo, zorg je ervoor dat jouw merk gezien wordt op verschillende plekken.

 3. Effectief: Bedrukte Doppers zijn effectief als relatiegeschenk omdat ze dagelijks gebruikt worden. Elke keer dat de ontvanger de Dopper gebruikt, wordt jouw bedrijfsnaam en logo gezien.

Hoe Doppers te bedrukken?

Doppers kunnen op verschillende manieren bedrukt worden, afhankelijk van jouw voorkeur en budget. Enkele opties zijn:

 1. Tampondruk: Bij tampondruk wordt de inkt overgebracht op de Dopper door middel van een rubberen tampon. Dit is een populaire optie omdat het een relatief goedkope en snelle manier is om Doppers te bedrukken.

 2. Digitale bedrukking: Bij digital druk wordt het logo op de Dopper geprint met een digitale printer.. Dit zorgt voor een duurzame en langdurige bedrukking en is bij kleinere aantallen voordeliger dan tampondruk.

 3. Wraparound bedrukking: Bij wraparound bedrukking wordt de Dopper rondom bedrukt met het logo. Dit zorgt voor maximale zichtbaarheid van jouw merk, maar is ook de duurste optie.

Waar Doppers te bestellen?

Er zijn verschillende leveranciers die bedrukte Doppers aanbieden. Het is belangrijk om te zoeken naar een betrouwbare leverancier die kwalitatieve Doppers aanbiedt en jou kan helpen bij het kiezen van de juiste bedrukkingsoptie.

Hoe Doppers uit te delen?

Bedrukte Doppers kunnen op verschillende manieren uitgedeeld worden, afhankelijk van jouw doel en budget. Enkele opties zijn:

 • Tijdens evenementen: Doppers kunnen uitgedeeld worden tijdens evenementen waar jouw bedrijf aanwezig is, zoals beurzen of conferenties.

 • Als onderdeel van een welkomstpakket: Doppers kunnen als onderdeel van een welkomstpakket gegeven worden aan nieuwe werknemers of klanten.

 • Als onderdeel van een campagne: Doppers kunnen als onderdeel van een campagne uitgedeeld worden om bijvoorbeeld de aandacht te vestigen op duurzaamheid of om een nieuw product te promoten.

 • Als geschenk bij speciale gelegenheden: Doppers kunnen gegeven worden als kerstcadeau of als geschenk bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen of jubilea.

Grotere impact door Doppers te bedrukken

Door Doppers te bedrukken met jouw bedrijfslogo, zorg je ervoor dat jouw merk gezien wordt op verschillende plekken en draag je bij aan een beter milieu. Het uitdelen van bedrukte Doppers is een effectieve manier om jouw bedrijfsnaam en logo te verspreiden en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame toekomst.

FAQ

 1. Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren voor de bedrukking van de Doppers?

Ja, de meeste leveranciers bieden de mogelijkheid om jouw eigen ontwerp aan te leveren voor de bedrukking van de Doppers.

 1. Is er een minimale afnamehoeveelheid voor bedrukte Doppers?

Ja, er is meestal een minimale afnamehoeveelheid voor bedrukte Doppers. Dit varieert per leverancier.

 1. Zijn bedrukte Doppers duurder dan onbedrukte Doppers?

Ja, bedrukte Doppers zijn duurder dan onbedrukte Doppers vanwege de extra kosten voor het bedrukken.

 1. Kan ik kiezen uit verschillende kleuren voor de Doppers?

Ja, de meeste leveranciers bieden Doppers aan in verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen.

 1. Kan ik een sample ontvangen voordat ik de Doppers bestel?

Ja, de meeste leveranciers bieden de mogelijkheid om een sample te ontvangen voordat je de Doppers bestelt.

 1. Hoe lang duurt het voordat ik de bedrukte Doppers ontvang?

Dit hangt af van de leverancier en de afnamehoeveelheid. Over het algemeen duurt het een paar dagen voordat je de bedrukte Doppers ontvangt.

Conclusie

Doppers bedrukken als relatiegeschenk is een duurzame en praktische manier om jouw bedrijfsnaam en logo te verspreiden en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu. Er zijn verschillende bedrukkingsopties en uitdeelmogelijkheden beschikbaar, afhankelijk van jouw voorkeur en budget. Kies voor bedrukte Doppers als een effectieve en duurzame manier om jouw bedrijf te promoten.