Knal Relaxed
Image default
Anders

Wat doe je met je afval als je een terras hebt?

De horeca is alweer een hele tijd open en dat betekent dat veel mensen een lekker drankje en hapje gaan doen bij verschillende terrassen. Maar als er veel gasten komen, dan komt er ook veel afval. Waar laat je al dit afval als je een eigen terras hebt? In dit artikel lees je er alles over. Lees dus zeker even verder als je benieuwd bent. Veel leesplezier en ga snel een container huren Venlo.

Wat voor rolcontainers heb je nodig?

Wanneer je steeds meer gasten op je terras krijgt, is het normaal dat je te maken krijgt met een heleboel afval. Waar ga je dit afval allemaal laten en hoe zorg je dat het geen bende wordt bij jouw zaak? Misschien heb je al een afvalcontainer, maar wil je het toch anders doen. Wat nu? Ga je weer offertetrajecten in of wil je het wat makkelijker en heb je een goed beeld van welke bedrijfsafval je hebt? Om je een idee te geven van de afval wens voor jou als horecaondernemer, hebben we de meest bestelde rolcontainers voor kleine horeca onderneming op een rij gezet.

De beste opties voor kleine zaken

Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft dus ook een andere container nodig. Dat weten ze bij Renewi maar al te goed. Toch kun je al wel een goede inschatting maken van tevoren. Voor kleine horecazaken geldt het volgende gemiddelde:

  • 660 liter papier en karton

  • 660 liter restafval

  • 240 liter flessenglas

  • 120 liter organisch afval of swill

Renewi kan een keer bij jouw zaak langskomen om je te adviseren. Maak hier zeker gebruik van als je twijfelt over hoeveel afval jij gemiddeld produceert.

Hoe vaak wordt de container geleegd?

Bij de meeste zaken worden de containers één keer per week geleegd. Soms is dit anders en moet het vaker of juist minder vaak gebeuren. Ook hierbij kan Renewi je helpen met bepalen hoe vaak het bij jou nodig is. Wacht alleen niet te lang met het legen van de containers. Als je dit wil doet, kan het zijn dat het gaat stinken.

https://www.renewi.com/nl-nl/over-renewi/locatie/container-huren-venlo