Knal Relaxed
Image default
Anders

Wil je ook je oude keukendeurtjes vervangen?

De oude kastdeurtjes vervangen is een aanzienlijk voordeligere optie dan het vervangen van de hele keuken. Voor veel mensen geldt dat de keuken een goede indeling voor de woning en het gebruik van de keuken heeft, maar dat de uitstraling van de keuken gewoon niet meer helemaal naar wens is. Het interieur verandert door de jaren heen en er komt een moment dat ook de keuken aan een nieuwe look toe is. Je hoeft dan niet direct de hele keuken te vervangen als deze nog van goede kwaliteit is. Je kunt de oude keukendeurtjes vervangen door deze te laten wrappen.

Waarom de keukendeurtjes vervangen?

Als je de keuken een nieuwe uitstraling wilt geven is het niet altijd noodzakelijk om oude keukendeurtjes te vervangen. Dit is niet nodig als de keukendeurtjes helemaal glad zijn. In dat geval kun je de keukendeurtjes laten wrappen om deze een mooie uitstraling te geven in een stijl en kleur naar wens. Hebben je huidige keukendeurtjes profiel, zoals we vaak zien bij de wat oudere keukens en keukens in een landelijke stijl? Dan moet je de oude keukendeurtjes vervangen om deze te kunnen laten wrappen. Voor het mooi wrappen van de keuken zijn namelijk vlakke deurtjes nodig, zodat de wrapfolie optimaal hecht en ook jarenlang mooi blijft. Je kunt de oude keukendeurtjes voordelig door gladde deurtjes laten vervangen voorafgaande aan het wrappen. 

Je keuken krijgt een compleet nieuwe look

Het wrappen van de keuken gebeurt met een speciale interieurfolie van hoogwaardige, sterke kwaliteit. Deze interieurfolie wordt op professionele wijze aangebracht, waardoor je keuken er daadwerkelijk uitziet als een nieuwe keuken. Uiteraard is er een groot assortiment wrapfolies beschikbaar, waardoor je ruime keuze hebt aan kleuren en designs. De folie is stoot- en krasbestendig, de randen van de folie zijn niet zichtbaar en de folie blijft jarenlang mooi. Je krijgt er dan ook een garantie op van 6 jaar. Binnen een paar dagen kun je al genieten van een keuken die een heel nieuwe, frisse look heeft waar jij helemaal blij van wordt.

Veel voordeliger dan een nieuwe keuken aanschaffen

Natuurlijk is het laten wrappen van de keuken veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe keuken, óók wanneer de oude keukendeurtjes vervangen moeten worden door nieuwe, vlakke deurtjes op maat. Financieel is het dus zeker een goede keuze om de keuken te laten wrappen in plaats van de keuken te laten vervangen. Natuurlijk zijn er meer interessante voordelen van het wrappen ten opzichte van een keukenverbouwing. Zo hoef je niet lang op het resultaat te wachten en heb je geen last van stof door hak- en breekwerk. 

Profiel keukendeurtjes vervangen door vlakke keukendeurtjes

Om de keuken mooi en professioneel te kunnen wrappen is het nodig dat de oppervlakken helemaal glad zijn. Gladde deurtjes kunnen direct worden gewrapt met de folie van jouw keuze. Je kunt voordelig je profiel keukendeurtjes vervangen door vlakke deurtjes die op maat worden gemaakt voor jouw keuken. Vervolgens wordt de keuken vakkundig afgewerkt met de interieurfolie van jouw voorkeur. Binnen een paar dagen kun jij gaan genieten van de nieuwe look van je keuken, zonder grote investering.