Knal Relaxed
Image default
Reizen

Reistips voor goedkope treinkaartjes

Wil je binnenkort een dagje weg of misschien zelfs een compleet weekendje? Dan kunnen goedkope treinkaartjes uitkomst bieden. Waar vroeger regelmatig dagkaart acties werden aangeboden, worden tegenwoordig andere producten met korting verkocht.

Op deze pagina lees je verschillende reistips om een goedkoop treinkaartje te bemachtigen. Ontdek de mogelijkheden en reisproducten. Er zijn namelijk een aantal manieren om goedkoop per trein te reizen, zoals:

  1. Koop treinkaartjes in de daluren: Treinkaartjes zijn over het algemeen goedkoper tijdens de daluren, zoals op werkdagen voor 06.30 uur, tussen 09.00 uur en 16.00 uur, en na 18.30 uur.

  2. Maak gebruik van kortingskaarten: Er zijn verschillende kortingskaarten beschikbaar, zoals de NS-Kortingskaart, die korting biedt op de reguliere prijs van treinkaartjes. Er zijn ook kortingskaarten beschikbaar voor studenten, ouderen en andere groepen.

  3. Reis met een groep: Als u met een groep van minimaal 4 personen reist, kunt u gebruik maken van de groepskorting die NS aanbiedt.

  4. Boek uw treinkaartjes van tevoren: Treinkaartjes zijn vaak goedkoper als u ze van tevoren boekt. U kunt tot 180 dagen van tevoren uw treinkaartje boeken.

  5. Maak gebruik van acties en aanbiedingen: NS biedt regelmatig acties en aanbiedingen aan, zoals de Spoordeelwinkel en de NS Dagkaart. Houd deze in de gaten om te besparen op uw treinreis.

  6. Maak gebruik van alternatieve vervoersmiddelen: Als de trein te duur is, kunt u overwegen om te reizen met de bus, de auto of de fiets. In sommige gevallen kan dit goedkoper zijn dan met de trein reizen.

Meer weten of actuele aanbiedingen bestellen? Kijk dan op: www.goedkoop-treinkaartje.nl

https://www.goedkoop-treinkaartje.nl