Knal Relaxed
Image default
Anders

Dingen die je thuis kan doen tijdens de lockdown

Vlak voor de feestdagen kwam het kabinet met de boodschap dat Nederland vanaf 19 december weer een harde lockdown inging, die zeker tot 14 januari gaat duren. Kinderen die op de basisschool zitten kregen een week kerstvakantie en de meeste mensen zijn weer thuis gaan werken. Wat kun je nu nog doen, nu alle winkels, horeca en de sport- en cultuursector gesloten zijn? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Maak een ommetje

Door een rondje te lopen of te rennen, kun je even je hoofd leeg maken. De hele dag thuis binnen zitten is ook niks. Of trek je skates weer uit de kast. Skeeleren is een echte coronasport geworden. Ze leken de laatste jaren verdwenen te zijn, maar nu we niet veel meer kunnen zie je ze overal op fietspaden en dijken. Skeeleren kun je alleen doen, maar je kunt het ook met anderen doen. Let er wel op dat je niet met te veel mensen buiten bent. De regel is dat je nu met je gezin of met een ander persoon over straat mag.

Ga bakken

Met dit koude en regenachtige weer hebben we niet altijd zin om naar buiten te gaan. Bakken is iets wat altijd leuk is om te doen. Heb je kinderen? Dan is bakken ook heel leuk om samen te doen. Iedereen kan helpen bij het bakken van een taart, muffins, koekjes of een brownie. Het vergt vaak veel tijd om iets lekkers te maken. De tijd zal zo omvliegen. Nadat je baksel uit de oven is kun je ook nog eens samen het gezellig versieren en opeten.

Meld je aan bij Canal Digitaal

Met de TV-app Canal Digitaal heb je toegang tot je leukste programma’s, series, films en sportwedstrijden. Genoeg om de hele lockdown door te komen dus. Canal digitaal kun je kijken op je TV, laptop of telefoon. Een tip van ons: kruip lekker met een deken en wat snacks op de bank en zet Canal Digitaal op, op je TV. Is de lockdown voorbij of wil je Canal Digitaal om een andere reden opzeggen, dan kun je Canal Digitaal opzeggen via 123opzeggen. Gebruik de opzegbrief voor Canal Digitaal opzeggen via 123opzeggen. Canal Digitaal opzeggen via 123opzeggen is heel gemakkelijk. Nadat je je gegevens hebt ingevuld bij de opzegbrief, regelt 123opzeggen de rest voor je.