Knal Relaxed
Image default
Anders

Klairs Korean Skincare

Klairs is een Zuid-Koreaanse dermatologiekliniek en merk dat huidverzorgingsproducten aanbiedt. Het merk gelooft in het belang van eenvoud, met efficiënte formules die de gevoelige en problematische huid behandelen. De focus van Klairs op authenticiteit omvat het aanbieden aan klanten van hoogwaardige, wreedheidvrije producten die vrij zijn van schadelijke chemicaliën.

Klairs is er trots op een ethisch en wreedheidvrij merk te zijn dat een groot assortiment veganistische producten aanbiedt. Van reinigers en toners tot vochtinbrengende crèmes en serums, deze producten zijn perfect voor gevoelige huidtypes. Ze zijn samengesteld uit eenvoudige ingrediënten en zijn ontworpen om de huid diep te hydrateren en te verzachten.

KLAIRS gebruikt de meest doeltreffende en veiligste ingrediënten, namelijk essentiële oliën in een concentratie van 20-80% en natuurlijke extracten. Alle producten zijn vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, alcohol en parabenen. De hoeksteen van KLAIRS is zijn signatuurproduct, de Klairs toner supple preparation. Het is geformuleerd met zwarte suiker extract en hyaluronzuur om intense hydratatie en voeding aan uw huid te geven. De huid wordt niet ontdaan van haar natuurlijke vochtbarrière, maar wordt zachtjes naar haar gezonde balans geleid.

Iedereen heeft behoefte aan eenvoudige maar doeltreffende huidverzorging, als een product dat hun gevoelige huid zal kalmeren en verwennen. Klairs is zorgvuldig ontworpen om te bieden wat klanten nodig hebben, met precies de juiste hoeveelheid ingrediënten in elk product.

Met Klairs bent u duidelijk over uw huiddoelstellingen. Het merk heeft de complexiteit uit de huidverzorgingsformules gehaald om je een eenvoudige routine te geven die vrij is van onnodige ingrediënten en ontworpen is met eenvoud in gedachten. Hun K-Beauty producten zijn niet alleen bedoeld om uw huidige zorgen aan te pakken: ze zijn ook gericht op preventieve verzorging, waardoor u op het juiste spoor blijft op uw reis naar een zuiverder huid.

Verzorg je huid met het merk dat tegen alle conventionele wijsheid ingaat, Klairs. Met meer dan 40 producten in het assortiment – voor uiteenlopende huidtypes – zet Klairs zich in voor het leveren van hoogwaardige producten die plantaardig en wreedheidvrij zijn.

Elk product uit het assortiment van Klairs is geschikt voor gebruik op de gevoelige huid en voor het volgen van een veganistische levensstijl. Het merk is volledig vrij van wreedheid, en al zijn producten zijn vrij van minerale olie, kunstmatige geur- en kleurstoffen, alcohol (ethanol), ingrediënten van dierlijke oorsprong, imidazolidinyl urea, triethanolamine en benzofenon.

https://kocosmo.nl/