Knal Relaxed
Image default
Anders

Spring Break – Niet Zomaar Een Vakantie in Florida

Zonder twijfel, Florida is de nummer een gebied in de Verenigde Staten gekozen ondanks dat je plannen misschien bungeejumpen amsterdam waren. Dit geldt vooral voor veel studenten die in staten wonen die koude, ijzige winters hebben. Overweeg de mogelijkheid van het scheppen van de oprit als gevolg van een onverwachte voorjaarsstorm sneeuw versus feesten op een warm, zonnig strand met wit zand en blauw water. Het is gemakkelijk te zien hoe iemand zijn of haar ontsnapping naar de zonnige staat uitstippelt, zelfs al is het maar voor een kort uitstel van de ijzige temperaturen.

Europa als voorjaarsvakantiebestemming kiezen

Toegegeven, er is de relatief nieuwe trend om Europa als voorjaarsvakantiebestemming te kiezen, maar er is nog een lange weg te gaan voordat de Europeanen de zwermen college- en middelbare scholieren zullen zien die naar Zuid-Florida komen. Voor velen beginnen de plannen om de prachtige stranden van Florida te bezoeken al jaren voordat ze werkelijkheid worden. Kinderen beginnen soms al op de middelbare school te praten over hoe leuk de voorjaarsvakantie zal zijn.

Natuurlijk, met de drommen bezoekers massaal in een gebied in een relatief smalle tijdsbestek, zijn er gebonden aan problemen die zich voordoen. Alle inwoners van Florida zijn bekend met de plunderende hordes spring breakers en de enorme effecten, zowel goed als slecht, die zij hebben op de economie, de hoeveelheid verkeer, de stemming van veel lokale bewoners, en het aantal verkeersovertredingen uitgegeven door verschillende wetshandhavingsinstanties.

De economie begint te bloeien wanneer het toeristenseizoen begint

De economie begint te bloeien wanneer het toeristenseizoen begint. Dit seizoen loopt gewoonlijk van eind oktober tot 1 mei, waarbij het einde van het seizoen het moment is waarop we de voorjaarsvakantiegangers in onze gemeenschappen kunnen verwachten. Voor veel detailhandelaren, zoals hotels, bars, restaurants en cadeauwinkels, is de laatste maand van het seizoen een godsgeschenk dat hen in staat stelt de tragere zomermaanden financieel door te komen.

Voor de lokale bevolking kan dit een zeer frustrerende tijd zijn. De drukte, luidruchtige feesten en dronken studenten kunnen het zonovergoten bestaan van velen van ons, die hier het hele jaar wonen, behoorlijk verstoren. Stel je voor dat je wekenlang met deze problemen te maken hebt totdat alle voorjaarsvakanties voorbij zijn. Eenvoudige dingen zoals het niet kunnen vinden van een parkeerplaats bij je favoriete hang-out kan na een paar weken vervelend worden.

Wat het verkeer betreft

Wat het verkeer betreft, is het vaak moeilijk om de snelwegen van Zuid-Florida in de beste omstandigheden te berijden. Roer is een paar duizend onervaren college-leeftijd chauffeurs die heel goed kan worden bedwelmd door ofwel de pracht en je hebt een grote recept voor een ramp. Niet alleen vormt dit een groot gevaar voor de bezoekers, maar het brengt alle bestuurders in een groter risico op letsel of de dood als gevolg van een verkeersongeval. Deze bezoekende chauffeurs hoeven niet eens noodzakelijkerwijs onder invloed van enige stof te zijn. Hun beperkte ervaring in combinatie met de toename van het verkeer en het feit dat ze niet op vertrouwde wegen rijden, zorgen er statistisch voor dat ze een veel groter risico lopen om bij een verkeersongeval betrokken te raken.

Helaas, als jonge volwassenen hebben we de neiging om te denken dat dit soort dingen alleen gebeuren met andere mensen, maar de statistieken zijn er het bewijs dat het moet gebeuren met SOMEONE. Voeg een scheut van de bravoure dat de meeste jonge mannen ervaren, en het is gemakkelijk te zien waarom dit is een belangrijke component als waarom verzekering tarieven zijn het hoogst voor jonge mannen. Natuurlijk, met deze toegenomen verkeer en de neiging van studenten om misbruik te maken van de vrijheid die voorjaarsvakantie biedt hen, komt er ook een verhoogde hoeveelheid verkeer tickets die worden uitgegeven.

In deze tijd van het jaar zijn er veel agenten

In deze tijd van het jaar zijn er veel agenten, en dan bedoel ik ook heel veel, die stiekem in hun schuilplaatsjes wachten tot er een bestuurder met een buitenlands kenteken langskomt. Ondanks het feit dat de wet bepaalt dat een politieagent iemand niet zonder gegronde reden aan de kant mag zetten, gebruiken veel wetshandhavers een buitenlands kenteken als reden om bestuurders aan de kant te zetten en hun rijbewijzen te controleren, te beoordelen of de inzittenden al dan niet hebben gedronken  hebben gebruikt, en of ze al dan niet in het bezit zijn van illegaal gekochte alcohol.

Vaak is dit het moment waarop studenten bij wijze van spreken hun volwassen spieren beginnen te laten zien, maar de gevolgen van het verzeild raken in een van deze situaties kunnen op lange termijn of zelfs levenslang negatieve gevolgen hebben. Denk eens aan het volgende scenario.

Jij en je vrienden gaan uit om te feesten

Jij en je vrienden gaan uit om te feesten. Jullie zijn allemaal van plan om verantwoordelijke volwassenen te zijn, dus jij bent de aangewezen bestuurder. Nou, verdorie. Het is tenslotte voorjaarsvakantie dus je denkt bij jezelf, zeker, een biertje of twee kan geen kwaad.

Je koestert je biertje tot jij en je vrienden besluiten terug te gaan naar het hotel om nog wat te feesten. Door je gebrek aan bekendheid met de omgeving weet je niet hoeveel voetgangers en fietsers er in Zuid-Florida zijn. Omdat je niet bekend bent met de lokale wegen, mis je bijna je afslag, dus je voert je afslag op het laatste moment uit… en dan hoor je een plof. Veel te laat, realiseer je je dat je net een voetganger hebt aangereden.

Als de politie arriveert, ruiken ze de alcohol in je adem, dus natuurlijk doen ze een soberheidstest en een blaastest. Je dacht dat je het juiste deed; je dacht dat je veilig was, maar nu is er iemand gewond of mogelijk dood als gevolg van je slechte oordeel. Misschien heeft het niets te maken met de alcohol die u genuttigd heeft, maar dat is niet hoe het door de aanklager gepresenteerd zal worden.

Als u schuldig wordt bevonden aan rijden onder invloed, kunt u de volgende straffen tegemoet zien:

  • Eerste overtreding: $500-$1.000 boete, 50 uur taakstraf, 6-9 maanden gevangenisstraf en voorwaardelijk tot een jaar en inbeslagname van het voertuig gedurende 10 dagen
  • Tweede overtreding: $1.000-$4.000 boete, 9-12 maanden gevangenisstraf (met een verplicht minimum van 10 dagen) en inbeslagname van het voertuig gedurende 30 dagen
  • Derde overtreding: $2.000-$5.000 boete, 9-12 maanden gevangenisstraf (met een verplicht minimum van 30 dagen) en inbeslagname van het voertuig gedurende 90 dagen
  • Vierde overtreding: $2.000 of meer boete, tot 5 jaar gevangenisstraf (met een verplicht minimum van 30 dagen) en inbeslagname van het voertuig gedurende 90 dagen

Het is onwaarschijnlijk dat het feit dat u buiten de staat woont in aanmerking zal worden genomen bij uw veroordeling; u zult hoe dan ook uw straf moeten uitzitten. Als u een verwonding of overlijden meerekent, kunt u een serieuze gevangenisstraf tegemoet zien.

Ja, de voorjaarsvakantie is voor veel jongeren een overgangsrite, maar vergeet niet dat de straffen voor onverantwoord gedrag levensveranderend kunnen zijn voor jou en de mensen om je heen. Als je naar Florida komt voor de voorjaarsvakantie, heten we je van harte welkom en hopen we dat je een unieke ervaring beleeft; zorg er alleen voor dat het een positieve ervaring wordt. Als u echter één van de duizenden bent die een verkeersboete krijgt terwijl u hier op bezoek bent, bel ons dan voor een gratis consult. Ons ervaren juridische team kan helpen voorkomen dat een geweldige ervaring verandert in een vreselijke.

https://ticketforsale.nl/