Knal Relaxed
Image default
Verzamelen

Het alternatief voor een Ziggo en KPN tv-abonnement

Het is qua internet en tv-abonnementen haast de standaard keuze: om automatisch maar voor één van deze twee giganten te gaan. Het heeft echter ook een nadeel als iedereen dit doet. Op deze manier krijgen concurrenten geen kans meer en hebben Ziggo en de KPN een volledige monopolypositie. Het mooie is, daar kun je zelf wat aan doen. Zonder dat het je meer geld kost. Ook niet onbelangrijk natuurlijk. Wellicht is het zelfs goedkoper…

Het tv-abonnement alternatief

Het is niet nodig om te kiezen voor een tv-abonnement van Ziggo of KPN. Het kan ook anders. Zelfs als je graag Ziggo Sport kijkt. Bij iptv bieden ze namelijk tv-abonnementen, met een groot arsenaal aan tv-pakketten. Het Ziggo Sport HD pakket, zit daarbij al inbegrepen bij het standaardpakket van iptv. Dat is nog eens goed nieuws toch?

IPTV Boxes

Het enige dat je ervoor nodig hebt is een geschikte smart-tv en iptv boxes. Zo kom je de winter wel door en de zomer, lente en herfst ook trouwens. Naast het Ziggo Sport HD pakket, vind je trouwens in het standaardpakket ook het ESPN-pakket én alle internationaal iptv zenders.

Voor groot en klein

Het mooi is dat in het standaardpakket ook van alles is qua aanbod voor groot en klein.  De kleinsten zullen ongetwijfeld erg blij zijn met het kinder-pakket.

De volwassenen hebben wellicht meer aan het Film1 pakket en het erotiek pakket voor de late uurtjes. Zo is er voor iedereen genoeg te zien.

Het alternatief iptv heeft nog een groot voordeel

Een groot voordeel is de prijs. De prijs van een abonnement is minder dan tien euro. Op moment van schrijven zelfs circa 7 euro. Daar hoef je het dus niet voor te laten. Daarbij kun je er dus zelfs voor kiezen om het abonnement van KPN of Ziggo op te zeggen en een andere internetprovider te kiezen.

Kortom? Er is een alternatief voor een tv-abonnement van Ziggo of KPN. En het is ook nog eens een alternatief voor als je goedkoper uit wil zijn. Ook fijn! Al overtuigt van het voordeel? Het zou zomaar kunnen, nietwaar?