Knal Relaxed
Image default
Anders

Hoe bewaar je een shampoo bar op de juiste manier?

Er is één ding dat je moet weten over het bewaren van een shampoo bar. Vaste shampoos, vooral die zonder sulfaten, worden geactiveerd door water. De beste plaats om ze te bewaren is op een koele en droge plaats om hun levensduur te verlengen. Als je de staaf in het water laat liggen, wordt het een natte en drassige boel, dus het is altijd beter om hem op een droge plaats te bewaren. Er zijn een paar geheugensteuntjes om je shampoo bar droog te houden. Het eerste is dat wanneer je klaar bent met het wassen van je haar, je deze op een apart zeepbakje legt. Haal de stang uit de douche als je klaar bent, vooral als je een douche deelt met je partner of een familielid. Zo houd je de stang droog. Je kunt je shampoobar langer laten meegaan als je hem op een goede plaats opbergt. 

 

Opties voor het opbergen van shampoo bars

Er zijn vijf verschillende manieren die je moet weten over het opslaan van je shampoo zonder sls. De eerste optie is een zeepbakje. Het is een populaire en praktische manier van het opslaan van shampoo bars. Het is gemaakt van beukenhout en het heeft speciale klinknagels voor een vaste afvoer. Je kunt ook een siliconen zeepbakje gebruiken, want het is niet giftig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is het ook een prima opbergplaats voor shampoo bars. De tweede optie is een zeep spaarzak. Er is een milieuvriendelijk type. Het is gemaakt van natuurlijk verkregen sisal, een sterke vezel van de Agave Sisalana Plant. Deze is gemakkelijk te verzorgen. De derde optie is de douchebak en de vierde is de badkuip bak. Deze twee opties zijn vergelijkbaar, ze hebben meestal een plek met afvoer voor je shampoo bar.  Als laatste heb je de doe-het-zelf shampoo bar houder. De doe-het-zelf is altijd een optie. Als je bijvoorbeeld een oude container hebt, kun je er een shampoo bar houder van maken. Het ziet er misschien niet zo luxe uit als de andere opties, maar het zal de klus klaren. 

 

Geef je shampoo bar een eigen thuis

Er zijn veel opties als het gaat om het goed opbergen van shampoo. Je kunt de levensduur van je shampoo bar maximaliseren als je hem op de juiste manier gebruikt. Je kunt je shampoo bar opbergen in een stoffen zak of een zakje met touwtjes. Dat levert je dubbel voordeel op. Als je niets hebt om je shampoo bar in op te bergen, zijn de herbruikbare zakjes die bij de bar worden geleverd ook geschikt om hem in op te bergen. 

Gerelateerde artikelen

Een wieg deken kopen: de beste tips voor jou en je baby – Koopgids 2022

De voordelen van online therapie

Een huis huren in 4 stappen