Knal Relaxed
Image default
Antiek

De leukste vakantiebestemmingen

Ben jij van zon, zee en strand? Dan lees vooral dit stukje even over de 3 meest geliefde warme vakantiebestemmingen!

  • De Canarische eilanden, gelegen in Spanje en is het hele jaar door geliefd door talloze toeristen. Hier zul je veel mooie stranden vinden en de natuur is zeer gevarieerd. Mocht je echt op zoek zijn naar een rustig strand waar je het rijk voor jezelf hebt, zul je er vast wel eentje vinden hier! De eilanden zijn zowel geschikt voor een relax vakantie als een actie vakantie.
  • Egypte, ga jij kijken naar de piramide van Cheops in Gizeh? Als je van geschiedenis houdt is Egypte dé plek voor jou! Geniet van de Rode zee en neem een frisse duik in Hurghada, misschien kom je zelfs Cleopatra wel tegen.
  • Thailand, het land met de mooiste eilanden van Zuidoost-Azië. Bezoek de dorpjes vol winkels en restaurants in Ko Yao Yai, neem een kijkje bij de Trand-archipel die bestaat uit 47 eilandjes, en ga los in de prachtige hoofdstad Bangkok!

 

Koude bestemmingen

Liever in de sneeuw rollen en genieten van mooie landschapen? Dan hebben wij voor jou 3 favoriete koude vakantiebestemmingen op een rijtje gezet!

  • Antarctica, deze mag niet missen uit het lijstje aangezien het wereldkouderecord gaat naar de bergrug tussen Dome Fuji en Dome Argus. Loop tussen de pinguïns en spot de orka’s in een temperatuur van wel -15 graden!
  • Groenland, bezoek de mooiste plekken met een boot over het ijskoude water. Na een uurtje vissen kun je genieten van je eigen “fish & dish” (kijk uit voor de graatjes!). Loop tussen ijsbergen door en hoor het magische geluid van zingende walvissen!
  • Canada, ga een kijkje nemen in de grootste provincie van Canada zelf; Nunavut. Bezoek oeroude bossen, maar pas op voor de grizzlyberen! Mocht je een cultuurliefhebber zijn, verblijf dan in het prachtige Toronto of Vancouver.  
https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/rustige-stranden-in-nederland/

Gerelateerde artikelen

4 x de leukste cadeautjes