Knal Relaxed
Image default
Anders

Oude schoenen weggooien?

Soms heb je eigenlijk schoenen die je weg wil gooien, want je draagt ze eigenlijk al een tijd niet meer. Toch lukt het je niet om ze in de prullenbak te gooien. Iets zorgt ervoor dat je het niet doet, maar wat? Eigenlijk kan het van alles zijn dat jou tegenhoudt. Het punt is dat je op deze manier met iets zit, wat je eigenlijk een soort van in de weg zit.

Het zit me niet in de weg

Vind jij dat die schoenen je niet in de weg zitten? Ben je dan wel helemaal eerlijk tegen jezelf? Je wilde de schoenen misschien al wegdoen, weet je nog? Ja, als je ruimte genoeg hebt, zitten de schoen jou fysiek niet in de weg. Dat klopt. Alleen zitten ze in jouw hoofd wel in de weg en ergens weet je dat ook wel.

Oké, wat moet ik dan?

Goed dat je verder leest. Want, het kan anders. In plaats van het probleem ruimte in jouw hoofd te geven, ga je actie ondernemen. Daarin zijn verschillende mogelijkheden. Het belangrijkste is de reden te vinden waarom jij de schoenen weg wil doen. Ja, je draagt ze al een tijd niet meer. Maar waarom draag je ze niet meer?

Sneakers schoonmaken

Soms is het probleem te simpel voor woorden. Je draagt de sneakers niet meer omdat je de sneakers schoonmaken moet. Sneakers schoonmaken is niet moeilijk, je moet gewoon de juiste stappen doorlopen voor sneakers schoonmaken. Dan is er niks aan de hand en kun je de sneakers gewoon weer aan.

Uit de mode

Je vindt de schoenen gedateerd, maar je bent er bijvoorbeeld nog wel aan gehecht. Je kunt dan twee dingen doen, afhankelijk van wat goed voelt voor jou. Je pimpt de schoenen op door ze bijvoorbeeld te verven en er andere veters in te doen. Geen goed plan? Dan kun je er ook voor kiezen om een foto te maken van de schoenen, zodat je een aandenken hebt. Daarna zet je de schoenen op marktplaats of je geeft ze aan een goede vriend of vriendin die de schoenen nog wel mooi vindt.

Het kan ook zijn dat je de schoen wel weg wil doen, maar dat ze gewoon nog te goed zijn om weg te gooien in de prullenbak. Ook dan is marktplaats of weggeven een goede optie.

https://sneakersreinigen.nl/