Knal Relaxed
Image default
Audio

Dit zijn de leukste bijbanen voor studenten

Een bijbaan vinden is niet moeilijk. Zeker als je student bent, is het makkelijk om een ​​baan te vinden die goed te combineren is met je studie. Hoewel elke baan bijdraagt ​​aan je groei, ben je waarschijnlijk op zoek naar iets dat bij je interesses past en dat past bij wat je leuk vindt om te doen. Ook dit is niet moeilijk want tegenwoordig is er keuze genoeg als je als student op zoek bent naar een manier om iets bij te verdienen! Ben jij benieuwd naar welke bijbanen wellicht perfect bij jou passen? Check dan zeker eens onderstaande opties.

Bijbaan als barista

Als je een echte koffiefanaat bent en de beste koffies kunt maken, dan is barista worden misschien wel iets voor jou. Zoek uit of er koffiezaakjes in jouw stad zijn en of ze wellicht wel op zoek zijn naar een nieuwe barista. In grote steden heb je natuurlijk grote koffiezaken zoals Starbucks en Coffee Company, maar je kunt ook kiezen voor een lokale koffiezaak. Een passie voor koffie is geen overbodige luxe want een dagelijkse dienst moet je niet gek opkijken van koffie op je kleding, op je haar en soms zelfs tussen je tenen!

Bijbaan met kinderen

Oppassen is ook goed als je in je vrije tijd wat bij wilt verdienen, maar ook ’s avonds graag wilt studeren of even wilt ontspannen tijdens het ‘werken’. Je zou bijvoorbeeld ook eens kunnen kijken bij kinderopvang vacatures. Als je al wat enige ervaring hebt met kinderen kun je vast en zeker wat vinden op kinderopvang vacatures. Of door bijvoorbeeld een advertentie te plaatsen, kun je eigen profiel plaatsen waarmee je jezelf aanbiedt als babysitter of kom je tussen alle kinderopvang vacatures terecht!

Bijles geven

Bijles is een van de meest populaire bijbanen onder studenten. Als je veel over iets weet of heel goed bent in een bepaald vak op school, overweeg dan om bijles te geven aan iemand die het kan gebruiken. Bijvoorbeeld voor andere leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij een bepaald vak of moeilijk lerende kinderen met leerproblemen. Je moet hiervoor geduld hebben en goed en duidelijk kunnen uitleggen, maar het kan zeker lekker verdienen!

https://www.dakkindercentra.nl/vacatures-kinderopvang-dak/