Knal Relaxed
Image default
Audio

3 redenen om een geluidsdichte cabine te kopen

Een geluidsdichte cabine van Esmono Sound B.V. is een grote aanwinst (letterlijk en figuurlijk) voor veel muzikanten. De cabine is niet alleen ideaal om heel veel muziek in te maken; er zitten veel andere voordelen aan vast. We noemen 3 redenen.

Reden 1: muziek maken zonder geluidsoverlast

Drummen, gitaarspelen, zingen, trompetspelen.. vrijwel alle instrumenten maken veel geluid, en dat is natuurlijk ook niet iets wat je wilt opgeven. Dat geluid, daar doe je het voor. Maar klachten krijgen van de buren – of je medebewoner(s) – wil je voorkomen. Met een studio met geluidsisolatie van Esmono Sound B.V. maak je zoveel geluid als je zelf wilt. Je hebt de keuze uit de BASIC, PRO en EXCELLENT. Het verschil zit ‘m in de dempingswaarden. Dit loopt van 30 tot 45 decibel. Meet dus een keer hoeveel decibel er uit jouw instrument komt, om vervolgens de juiste geluidsdichte cabine te kopen.

Reden 2: in stilte werken

Als muzikant ben je niet de hele dag alleen maar bezig met het bespelen van instrumenten. Je gaat ook aan de slag met het máken van muziek. Op papier, op de computer, of hoe jij het ook aanpakt. Om in een fijne flow te raken, werk je dan het best ongestoord en in stilte (op je eigen beats na). De geluidsdichte cabine werkt natuurlijk van twee kanten. Ideaal dus!

Reden 3: even bijkomen

Geloof het of niet, maar de geluidsdichte cabine wordt ook gewoon gebruikt als slaapcabine. De cabines zijn geheel op maat te maken, dus stel dat je er een drumstel én slaapbank in wilt plaatsen, is dat geen enkel probleem. Heerlijk even bijkomen van dat harde werk zonder geluid van buitenaf. Klinkt goed, hè?

Maak je cabine perfect op maat

De professionals van Esmono Sound B.V. maken je geluidsdichte cabine perfect op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website om al snel een prijsindicatie te ontvangen. Liever eerst testen? Er zijn drie testlocaties in Nederland, namelijk in Dongen, Groningen en Ittervoort. Maak hiervoor wel even een afspraak.