Knal Relaxed
Image default
Buitenshuis

Gymzaal opnieuw inrichten? Dit is het belangrijkste aandachtspunt

Staat het renoveren of het verbouwen van de gymzaal bij jou op de agenda? Of wordt er een compleet nieuw pand gerealiseerd? In beide gevallen heb je een duidelijk plan van aanpak en een uitgebreide checklist waar de gymzaal aan moet voldoen. En op het moment dat de vloer ligt, staat misschien wel het belangrijkste punt op de planning. Het is de hoogste tijd om de belijning te realiseren. Waarom je deze klus het beste over kunt laten aan een specialist, lees je hier.

Zorg voor professionele belijning van een specialist

De juiste belijning is van cruciaal belang voor de kids in de gymzaal. De Shuttle Run test wordt naar behoren uitgevoerd tussen twee lijnen die 20 meter uit elkaar liggen. Er kan naar hartenlust worden gevoetbald. Of de juiste belijning voor het volleyballen en badmintonnen is duidelijk aangegeven. Ook voldoet de belijning altijd aan de hoogste standaarden. Hierdoor is het erg duurzaam en bestand tegen de kids die over het veld rennen. Zelfs na vele jaren intensief gebruik. En dat is natuurlijk wel zo goed om te weten.

De belijning in een gymzaal voldoet altijd aan de landelijke wetgeving

Goed om te weten, is dat de belijning in een gymzaal die door een specialist aan wordt gebracht, altijd aan de landelijke wetgeving voldoet. Hierdoor voldoet het speelveld aan de vereiste normen en de belijning wordt ook nog eens in verschillende kleuren aanbracht. Zo is er altijd erg makkelijk onderscheid te makken tussen de verschillende velden die in de gymzaal aanwezig zijn. Handig voor de leraren, voor de coaches en natuurlijk voor de leerlingen.

Laat de belijning van de gymzaal over aan een specialist

Volgende stap? Het is de hoogste tijd om een keer contact met een specialist op te nemen. Een professional, bijvoorbeeld van D&S Belijning, weet als geen ander hoe dit project snel en effectief aan moet worden gepakt. Dankzij de flexibiliteit waar een expert bekend om staat, kunnen de taken perfect worden geïntegreerd binnen de bouw, renovatie of verbouwing van de gymzaal. Dit zorgt dus voor minimale hinder en voor een maximaal resultaat. Neem daarom binnenkort een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren én adviseren. Wie weet dat een specialist binnenkort al een keer bij jou over de vloer van de gymzaal komt.

https://ds-belijning.nl/