Knal Relaxed
Image default
Reizen

Dit zijn de leukste wellness huisjes in Nederland

In ons drukke bestaan is het belangrijk om af en toe te ontspannen en tot rust te komen. Wat is er dan beter dan een weekendje weg in een vakantiehuisje met wellness faciliteiten? In Nederland zijn er talloze huisjes te vinden waar je heerlijk kunt ontspannen in bijvoorbeeld een sauna, hottub of jacuzzi. In dit artikel bespreken we de leukste wellness huisjes in Nederland en geven we voorbeelden van vakantiehuisjes met sauna, hottub en jacuzzi. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuisje in de natuur of aan de kust, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren en ontdek waar jij het beste kunt ontspannen en tot rust kunt komen!

Vakantiehuisjes met sauna

Er zijn veel vakantiehuisjes in Nederland waar je heerlijk kunt ontspannen in een sauna. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sauna in je eigen huisje, of voor een wellness complex waar meerdere sauna’s aanwezig zijn. Een voorbeeld van een huisje met sauna is Het Uitzicht in Friesland. Dit huisje heeft niet alleen een Finse sauna, maar ook een infrarood sauna en een stoomcabine. Ook zijn er veel huisjes te vinden op de Veluwe met een privé sauna.

Vakantiehuisjes met hottub

Een hottub is een heerlijke manier om te ontspannen. Het warme water en de bubbels zorgen voor een rustgevend gevoel. In Nederland zijn er veel vakantiehuisjes met een hottub. Bijvoorbeeld in de provincie Drenthe zijn er veel vakantiehuisjes met een hottub te vinden. Een voorbeeld van een huisje met een hottub is Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha. Dit vakantiehuisje heeft niet alleen een hottub, maar ook een sauna en een open haard.

Vakantiehuisjes met jacuzzi

Een jacuzzi is een luxe manier om te ontspannen. In Nederland zijn er veel vakantiehuisjes te vinden met een jacuzzi. Een voorbeeld van een vakantiehuisje met jacuzzi is de Wellness Lodge op vakantiepark Hof van Salland in Overijssel. Deze lodge heeft niet alleen een jacuzzi, maar ook een Finse sauna en een regendouche. Ook zijn er veel huisjes aan de kust te vinden met een privé jacuzzi.

Al met al zijn er in Nederland veel vakantiehuisjes te vinden waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van wellness faciliteiten zoals een sauna, hottub of jacuzzi. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuisje in de natuur of aan de kust, er is voor ieder wat wils.

 

https://www.luxevakantieplekjes.nl/