Knal Relaxed
Image default
Buitenshuis

Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimd huis staat gelijk aan een opgeruimd hoofd, toch? Niet alle huizen zijn even netjes geordend, maar in elk huishouden zijn kasten te vinden. Of het nu gaat om een kledingkast, ladekast, vitrinekast of keukenkast; deze meubelstukken zijn ideaal om spullen of zelfs rommel uit het zicht te bewaren. Wat er achter kastdeuren schuilgaat, is voor gasten niet zichtbaar. Wat er echter wel zichtbaar is, is de uitstraling van de kast. Details zijn belangrijk in elk interieur en zo ook de ladegrepen en deurgrepen van de kasten in jouw huis.

Het belang van een deurgreep

Heb jij wel eens nagedacht over de deur- en ladegrepen in jouw interieur? Het belang van deze kleine details in een woning wordt vaak onderschat. De uitstraling van jouw kast wordt grotendeels bepaald door de grepen. Je zult ervan staan kijken hoe jouw interieur transformeert wanneer je een set nieuwe grepen op je kasten monteert!

Het kiezen van een deurgreep

Handgrepen zijn er in talloze modellen, stijlen en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils.

Afmetingen

Om ervoor te zorgen dat je geen extra gaten hoeft te boren, is het belangrijk om de juiste deurgreep maat te bepalen. Met een inmeethandleiding bepaal je gemakkelijk de juiste maat. Ook kun je altijd terecht bij een speciaalzaak voor extra uitleg.

Stijl

Ga je voor industrieel, of voor modern? Als je je kasten wilt transformeren om een industriële uitstraling te hebben, kies dan voor een zwarte greep. Een moderne look creëer je door een greep in een staalkleur, of RVS-look te monteren.

Kijk rond!

Kortom, kasten zijn er niet alleen om spullen in op te bergen, ze spelen een prominente rol in het bepalen van de stijl van jouw interieur. Deurgrepen en ladegrepen spelen weer een essentiële rol in het bepalen van de stijl van de kast. Kijk eens rond in je huis en bestudeer de grepen op jouw kasten: Wordt het tijd voor een nieuwe look?

Gerelateerde artikelen

Een sauna voor in je tuin