Knal Relaxed
Image default
Modellen

Definitief ontharen: voorgoed van je haargroei af

Ben je het ook zat om je benen, oksels of bikinilijn telkens opnieuw te moeten harsen of scheren? Misschien is definitief ontharen met een laserbehandeling wel iets voor jou! Hiermee reken je voorgoed af met ongewenste haargroei.
 

Waarom definitief ontharen?

Permanent ontharen heeft vele voordelen. Je hoeft nooit meer te scheren, harsen of waxen. Dat scheelt een hoop tijd en moeite. Daarbij zul je op de lange termijn geld besparen, omdat je geen scheermesjes en scheergel meer hoeft te kopen, en ook geen geld meer hoeft uit te geven aan dure wax- en harsbehandelingen. De eenmalige investering in de laserbehandeling heb je zo terugverdiend! Hoe fijn zou het zijn als je je nooit meer zorgen hoeft te maken over ongeschoren benen of oksels en je je altijd zorgeloos met blote benen en in bikini kunt vertonen?
 

Hoe werkt het?

Hoe werkt een laserontharingsbehandeling? Om definitief te ontharen wordt gebruikgemaakt van een Diodelaser. Dit is een geavanceerd medisch apparaat wat ervoor zorgt dat jouw haartjes op een veilige manier voorgoed verdwijnen. De laser verwijdert de haartjes inclusief haarzakje, waardoor ze niet meer terug kunnen groeien. Binnen een paar behandelingen ben je volledig haarvrij. Laat je behandelen in een professionele kliniek, en jij bent verzekerd van een goed resultaat zonder risico op beschadigingen van je huid. Geniet van een blijvend haarvrij resultaat!
 

Voor wie is definitief ontharen?

Dankzij de geavanceerde apparatuur is een laserbehandeling geschikt voor iedereen, ongeacht welk huidtype je hebt. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom voor een behandeling van een zone naar keuze. Om er zeker van te zijn dat je baat gaat hebben van de behandeling wordt bij een eerste afspraak altijd een gratis huidconsult gehouden.
 

Verschillende zones

Definitieve ontharing door middel van een laserbehandeling is mogelijk voor vrijwel elk lichaamsdeel. Zo kun je kiezen voor het ontharen van je armen, benen, bikinilijn, oksels, borst en buik, rug en schouders en gezichtsbeharing. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van de zone die je kiest en van je haar- en huidtype. Tijdens een eerste afspraak wordt dit altijd uitgebreid met je besproken zodat jij precies weet wat je kunt verwachten.