Knal Relaxed
Image default
Eten

Zo organiseer je een romantisch diner

Ben je verliefd en wil je jouw lief op een romantisch avondje uit trakteren? Of ben je juist al jaren samen met je grote liefde en trakteer je hem of haar regelmatig op een date night? Het maakt niet uit hoe lang je ‘The One’ al kent, een romantisch diner valt altijd in de smaak. Hier lees je hoe je dat organiseert.

Check welke restaurants de voorkeur hebben

Ik hoor je denken: een diner organiseren? Dat is toch gewoon de telefoon oppakken en een reservering maken? Tuurlijk, dat is hoe het meestal wordt geregeld. Maar wil je het echt goed aanpakken, dan check je van tevoren waar hij of zij van houdt of waar jouw crush echt nog nooit geweest is. Houdt iemand van Italiaans, Aziatisch eten of juist van de Franse keuken? Afhankelijk van iemands voorkeur kies je het restaurant uit. Een restaurant dat altijd goed is, is Grand Café Du Nord. In dit restaurant serveren ze de Europese keuken, maar altijd met een unieke twist. Hierdoor zit er altijd een gerecht tussen wat je lover kan waarderen.

Maak online of telefonisch jouw reservering

Heb je jouw keuze gemaakt? Dan wordt het tijd om te reserveren, voordat jouw plekje weg is. Reserveer het restaurant van jouw keuze liefst een paar dagen van tevoren, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Is het een heel populair restaurant waar het altijd vol zit? Dan is het misschien aan te raden om al enkele weken van tevoren te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen.

Doe het zelf

Wil je niks aan het toeval overlaten en hem of haar overladen met romantiek? Dan kun je natuurlijk ook ervoor kiezen om zelf de chef te spelen. Nodig hem of haar officieel uit voor het etentje en trek je beste kookskills uit de kast. Tip: maak zoveel mogelijk van tevoren klaar. Zo voorkom je dat jij uren in de keuken staat en zij/hij op de bank zit te wachten totdat je eindelijk klaar bent. Of als je het anders wilt aanpakken kun je natuurlijk ook samen met je lief koken. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat jullie dit niet al elke dag doen, anders is het niet per se heel speciaal. Wedden dat je hier punten mee scoort? 

 

https://grandcafe-dunord.nl/